ÁCS, TETŐFEDŐ ÉS BÁDOGOS MUNKÁK SZAKSZERŰ KIVITELEZÉSE!

Rólunk

Vállalkozásunk 16 éves tapasztalattal, nagy odafigyeléssel és hozzáértéssel vállalja új tetők építését, régi tetők átfedését, tetőtér beépítését, könnyűszerkezetes épületek, garázsok építését valamint könnyűszerkezetes hozzáépítést! Ezen felül egyedi elképzelések, tervek alapján építünk autóbeállót, előtetőt, pergolát, szerszámtárolót valamint szaletlit! Tetőfedéses, tetőfelújítási valamint ács munkáinkat a tervezéstől az anyagbeszerzésen át a kivitelezésig vállaljuk. Maximálisan alkalmazkodunk a megrendelő igényeihez, kizárólag az általunk kiválogatott minőségi fa anyagokkal dolgozunk! Helyszíni felmérés után ingyenes árajánlatot készítünk a megrendelőinknek 3 napon belül! Számunkra fontos, hogy munkatársaink precíz, szakképzett emberek legyenek, hogy tökéletes munkát tudjunk végezni! Az általunk készített munkákra garanciát vállalunk! Munkáinkat Budapesten és Pest megyében készítettük, nagyon sok elégedett megrendelővel büszkélkedhetünk! Továbbra is ezen a környéken vállaljuk a fent leírt munkálatok!
Amennyiben Önnek is tetszenek referencia munkáink, keressen minket bizalommal!
új tető építése, régi tető átfedése, tetőtér beépítése, szigetelése, gipszkartonozása, tetőablak beépítése, könnyűszerkezetes válaszfalak kialakítása a tetőtérben
könnyűszerkezetes épületek, garázsok építése, könnyűszerkezetes hozzáépítés
autóbeállók, előtetők, pergolák, szerszámtárolók, szaletlik építése
új kerítések, korlátok építése fából valamint WPC-ből, fa illetve WPC teraszburkolatok lerakása

Tekintse Meg Referenciáinkat! 

Legyen szó akár új tető építéséről vagy könnyűszerkezetes épület megtervezéséről és kivitelezéséről, csapatunk maximális szakértelemmel áll a megrendelő rendelkezésére.
REFERENCIÁK
"Laci már másodszorra dolgozott nálunk, mindkét esetben eljött felmérni a megbeszéltek szerint, küldte is rövidesen az árajánlatot ahogy ígérte és ezután a megbeszélt időpontban el is végezte a munkát. Van olyan árajánlat amire azóta is várunk mástól (fél éve), miközben az előtetőnk rég készen van. :) Köszönjük!"
Berthoty Attila
“Nagyon köszönjük a kocsibeállót, gyors és preciz, szépen kivitelezett munka!”
Hornok-Molnár Olgi
“Kedves, Szuper Gyors, Szakszerű, Minőségi, Jò Áron. Csak Ajánlani Tudom”
John Bloss
Vass Réka
“Meseszép”
Dénes Sándor
Design By Advanitcy Design Studio